Kom til kæmpe elektrisk åbent hus hos AutoAars lørdag og søndag d. 11. og 12. januar

Kom og testkør de nye Hyundai el-biler.

KONA electric

Danmarks mest solgte elektriske SUV

KONA electric Long Range Performance har en imponerende rækkevidde på op til 449 km.
Den høje komfort, den behagelige ind- og udstigningshøjde og den overvældende mængde af sikkerhedsudstyr, har på rekordtid gjort KONA electric til den mest solgte elektriske SUV i Danmark.

Nu med helt nye modeller: Pure, Essential og Advanced, og et nyt setup for ladeløsninger.

KONA electric Standard Range fås fra kun kr. 249.995,-

KONA electric Long Range Performance fås fra kr. 294.995,-

 

Udforsk KONA electric

 

IONIQ electric

Den sporty og elegante elbil

Der er dømt aerodynamisk design og overlegen kørekomfort med IONIQ electric. Det lave tyngdepunkt, de smukke linjer og de mange, gennemarbejdede detaljer giver dig en køreoplevelse,
der er vanedannende. Med en IONIQ electric mærker du virkelig, hvad en ægte, elektrisk bil kan gøre for dig!

Det høje niveau af udstyr og funktioner som programmérbar opladning, adaptiv fartpilot og meget andet vil overraske dig positivt.

 

Udforsk IONIQ electric

IONIQ plug-in hybrid

Den sporty og elegante Plug-in Hybrid

Nyt design og nye funktioner. Kort sagt: Mere elektrisk køreglæde og endnu mere snusfornuftig brændstoføkonomi. Du får ganske enkelt både elmotor og klassisk benzinmotor på én gang. Perfekt til korte ture og pendling, hvor du sparer på benzinen. Batteriet rækker til 52 kilometer på el.

Få glæde af det bedste fra begge verdener. Elektricitet når du ønsker det. Benzin når du har behov for det. Med et opfrisket design og forbedrede køreegenskaber og sikkerhedsassistenter er den nye IONIQ plug-in hybrid nu bedre end nogensinde før! Aktivér fuld elkørsel ved et enkelt tryk på en knap, og når den elektriske rækkevidde er opbrugt, kan du fortsætte på benzinmotoren – og slutte bilen til en ladestation, når du når frem hertil.

Elektrisk rækkevidde + fleksibilitetNul udstødningsemissioner ved ren elkørselKør længere på en liter benzin

Elektrisk rækkevidde + fleksibilitet

Hvis du ikke er helt klar til en ren elbil, er en plug-in hybrid det perfekte kompromis. Du får omkring 52 kilometer ren elkørsel, hvilket bør være mere nok til de fleste køreture, men du har altid benzinmotoren som backup, hvis du planlægger en længere køretur.

Rækkevidde iht. WLTP. Rækkevidden kan variere afhængigt af vejforholdene, kørestil og temperatur.

Nul udstødningsemissioner ved ren elkørsel

Bliv elektrisk med et enkelt tryk på en knap. Den nye IONIQ plug-in hybrids kraftfulde litium-ion polymer-batteri på 8,9 kWh giver dig en elektrisk rækkevidde på op til 52 km. Når den elektriske rækkevidde er opbrugt, kan bilen fortsætte automatisk i hybrid-tilstand, hvor elmotoren også anvendes.

Rækkevidde iht. WLTP. Rækkevidden kan variere afhængigt af vejforholdene, kørestil og temperatur.

Kør længere på en liter benzin

Den nye IONIQ plug-in hybrid løfter brændstofeffektivitet til et nyt niveau, idet dens batteridrevne elmotor arbejder sammen med bilens benzinmotor, så der opnås en forbløffende brændstoføkonomi og færre emissioner.

Udforsk IONIQ Plug-in Hybrid