Finansiering

Hos AutoAars samarbejder vi med Santander Consumer Bank og har sammen med dem udarbejdet forskellige leasing- og finansieringsmuligheder.

Privatkunder

Privatleasing er til privatkunden, der på forhånd kan forudsige sit kørselsbehov. Kørselsbehovet er sammen med løbetiden væsentlige elementer i beregningen af leasingydelsen.

På den måde har privatkunden mulighed for at være sikker på sine faste månedlige biludgifter. Efter endt leasingperiode skal bilen afleveres i pæn stand med maksimalt det forudsagte antal kørte kilometer.

Når du som privatkunde gør brug af privatleasing i Santander, bliver leasingaftalen etableret på en aftale, der er udarbejdet i samarbejde med FDM. Modsat låneprodukterne, hvor privatkunden står som ejer af bilen, vil det være leasingselskabet (her: Santander), der står som ejer af bilen.

Santander tilbyder billån og leasing til private i samarbejde med bilforhandlere i Danmark. Som billån tilbydes 2 typer:

Begge lånetyper er nemme og fordelagtige måder at finansiere dit bilkøb på – og så kan det hele klares hurtigt, både kreditvurdering og dokumentudskrivning. Du er altid velkommen til at spørge os til råds, hvis der er noget, du er i tvivl om.

Har du spørgsmål?

Har du brug for hjælp?

Vores dygtige rådgivere sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål og yde kompetent rådgivning.