Svanemærket Vaskehal

En svanemærket vaskehal er ikke bare en almindelig vaskehal. Det er en vaskehal, der er certificeret af den nordiske miljømærkning Svanen, hvilket betyder, at den lever op til strenge miljø- og kvalitetskrav.

Når du vælger en svanemærket vaskehal, kan du være sikker på, at du er med til at beskytte miljøet. Svane certificeringen stiller nemlig høje krav til blandt andet vand- og energiforbrug, bortskaffelse af affald og kemikalier samt brug af miljøvenlige rengøringsmidler. Det betyder, at en svanemærket vaskehal bruger mindre vand og energi og minimerer udledningen af miljøskadelige stoffer.

Omhyggelige knækbørster med ridsefri Micro-X® Soft-børster

Aars Bilvask´s moderne bilvaskecenter har patenterede knækbørster, som sikrer en dybtgående bilvask.
Knækbørsterne pakker sig rundt om hele bilen, så de kan vaske i alle kroge og vinkler, hvilket resulterer i en helt ren bil.

Samtidig er knækbørsterne i både top og sider beklædt med den nyeste generation af Micro-X® Soft-børster. Børsterne er ikke bare skånsomme og ridsefri. De har også en polerende effekt. Er der blanke lister på bilen, leverer Micro-X® Soft-børsterne også en blankere overflade på disse.

Foam Splash (Skumtæppet) det nyeste indenfor bilvask.

Oplevelsen af Foam Splash er helt unik i vores nye vaskeanlæg. Vaskemaskinen lægger et tykt skumtæppe henover bilens tag og sider mens LED lys oplyser, blinker og markere skummet. Derefter højtryksspules bilens tag og sider med højtryk på 55 bar. Alt skidt og insekter er nu opløst og klar til at blive bøstevasket med vaskemaskines Soft-bøster.
Foam Splash er inklusiv i vaskeprogrammerne Premiumvask og Guldvask, men kan også tilkøbes på Årstidens vask og Budgetvask.

WHEEL MASTER – det intelligente hjulvaskesystem

Hos Aars Bilvask er der Danmarkspremiere på det nye intelligente hjulvaskesystem Wheel Master fra vaskemaskineleverandøren Christ. Det intelligente hjulvaskesystem bruger sensorer til at registrere hjulets position og diameter og vælger automatisk det passende hjulvaskeprogram.
Mens mindre hjul vaskes ved hjælp af den kendte vaskeprocedure, vaskes store hjul excentrisk ved at hjulskiven flyttes rundt i fire dimensioner. Udover det kommer selvfølgelig
hjulhøjtryksspul på 85 bar.

TURBO TØRRING – Det intelligente køretøjstørringssystem

Premium tørring til alle køretøjsformer
TURBO DRY giver en førsteklasses tørringsproces af køretøjet, det intelligente tørresystem styrer blæsestyrken i forhold til køretøjets overflade. Tagtørredyssen er med sin bevægelighed på 180 grader i stand til af tørre bilen selv på komplekse områder.

Åbningstider

Påsken 2024

23. marts
24. marts
25. marts
26. marts
27. marts
28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april
02. april

Lukket
13:00 – 16:00
07:30 – 17:00
07:30 – 17:00
07:30 – 17:00
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
13:00 – 16:00
Alm. åbningstider

Har du brug for hjælp?

Vores dygtige rådgivere sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål og yde kompetent rådgivning.