Velkommen til Aars Bilvask

Svanebilvask for ALLE

Du finder Aars Bilvask på Industrivej 37 9600 Aars
Vi glæder os til at give dig en REN oplevelse
Vaskehallen er åbent alle ugens dage fra kl. 06.00 – 22.00
Vagttelefon – 98 62 14 11

Bilvask hos Aars bilvask er

Svanevask for alle

Hos Aars Bilvask kan du trygt vaske din bil, det er den nyeste teknologi og teknik af vaskemaskiner og så er det endda miljørigtigt bilvask. Aars Bilvask har eget rensningsanlæg, så vandet renses og genbruges efterfølgende. Det giver en vandbesparelse på ca. 60 % pr. bilvask.
Bilvask hos Aars Bilvask er den absolutte reneste bilvask du kan vælge, og JA selvfølgelig bliver bilen vasket pæn og ren – Det er så miljøvenligt som det kan blive, og så godt for miljøet som overhovedet muligt.
Bilvask hos Aars Bilvask er Svanevasket bilvask.

Bilvaske

Aars Bilvask´s moderne bilvaskecenter har patenterede knækbørster, som sikrer en dybtgående bilvask. 

Priser

Du kan altid købe en enkelt Bilvask uden at være abonnements- eller loyalitetskunde hos Aars BILVASK.

Log ind

Er du allerede kunde? Log ind her!

Ny kunde?

Ny kunde? Tryk her for at oprette dig!

MILJØRIGTIG BILVASK

Vask med god samvittighed
Mindre vandforbrug og renere spildevand

Vores miljømærkede vaskehal anvender kun en tredjedel vand i forhold til en konventionel vaskehal. Det lave vandforbrug skyldes, at Aars Bilvask har installeret et effektivt rense/bioanlæg. Det betyder at det vand, der bruges til bilvasken, renses og genbruges inden det ledes ud i et kontrolleret afløb.
Vores bilplejemidler lever også op til skrappe krav i en miljømærket bilvaskehal. De skal bl.a. være uden nanopartikler, skadelige fluorstoffer og stoffer, der er på EU’s liste over stoffer, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende. Samtidig skal en del af vaskemidlerne være miljømærkede.

På billedet her er en tegning over vores vandgenvindingssystem og opbygningen af det. Dette bioanlæg har 2 store underjordiske biotanke og en olieudskiller. Det nye topmoderne rensningsanlæg renser og nedbryder effektivt vandet og dermed opnår vi en fremragende genbrugsvandkvalitet. Forurenende stoffer nedbrydes effektivt i en bioreaktor. En kontinuerlig cirkulation og ventilation af procesvand forhindrer ubehagelig lugt. Kalk og andre tørstoffer i genbrugsvand udledes kontinuerligt.

Svanemærkede produkter
Omhyggelige knækbørster
Vasker op til 15 biler i timen
Mulighed for at sidde i bilen
Hurtig kvalitetsvask på 6 min.
Flere rabatmuligheder
Åben alle dage fra kl. 6 – 22
Ridsefri Micro-X® Soft-børster

9 + 7 =