Bilvaske

Omhyggelige knækbørster med ridsefri Micro-X® Soft-børster

Aars Bilvask´s moderne bilvaskecenter har patenterede knækbørster, som sikrer en dybtgående bilvask. Knækbørsterne pakker sig rundt om hele bilen, så de kan vaske i alle kroge og vinkler, hvilket resulterer i en helt ren bil.
Samtidig er knækbørsterne i både top og sider beklædt med den nyeste generation af Micro-X® Soft-børster. Børsterne er ikke bare skånsomme og ridsefri. De har også en polerende effekt. Er der blanke lister på bilen, leverer Micro-X® Soft-børsterne også en blankere overflade på disse.

FOAM SPLASH – Kom og oplev fremtidens bilvask i Aars

Foam Splash (Skumtæppet) det nyeste indenfor bilvask.

Oplevelsen af Foam Splash er helt unik i vores nye vaskeanlæg. Vaskemaskinen lægger et tykt skumtæppe henover bilens tag og sider mens LED lys oplyser, blinker og markere skummet. Derefter højtryksspuleres bilens tag og sider med højtryk på 55 bar. Alt skidt og insekter er nu opløst og klar til at blive bøstevasket med vaskemaskines Soft-bøster.
Foam Splash er inklusiv i vaskeprogrammerne Premiumvask og Guldvask, men kan også tilkøbes på Sæsonvask og Budgetvask til en merpris på 20 kr.

WHEEL MASTER – det intelligente hjulvaskesystem

Selv for de store hjul

Hos Aars Bilvask er der Danmarkspremiere på det nye intelligente hjulvaskesystem Wheel Master fra vaskemaskineleverandøren Christ. Det intelligente hjulvaskesystem bruger sensorer til at registrere hjulets position og diameter og vælger automatisk det passende hjulvaskeprogram. Mens mindre hjul vaskes ved hjælp af den
kendte vaskeprocedure, vaskes store hjul excentrisk ved at hjulskiven flyttes rundt i fire dimensioner. Udover det kommer selvfølgelig hjulhøjtryksspul på 85 bar.

TURBO TØRRING – Det intelligente køretøjstørringssystem

Premium tørring til alle køretøjsformer

TURBO DRY giver en førsteklasses tørringsproces af køretøjet, det intelligente tørresystem styrer blæsestyrken i forhold til køretøjets overflade. Tagtørredyssen er med sin bevægelighed på 180 grader i stand til af tørre bilen selv på komplekse områder.

Pulseplads med alt det du skal bruge

På vores overdækket pulseplads finder du alt det udstyr du har behov for, for at trimme bilen det sidste:
• Dobbelt støvsuger med flere funktioner
• Dispenser til syntetisk vaskeskind
• Sæderenser med kemi
• Måtterenser med damp
• Påfyldning af sprinklervæske

Forvask bilen før du kører ind i vaskehallen

Her kan vælges mellem 3 forskellige ting under forvasken:
• Pålægning af fælgrenskemi
• Pålægning af årstidens forvaskeskum
• Almindelig højtryksrens